Бързи ястия за обяд и вечеря

вход през zajenata.bg
66497

Задушени зеленчуци

3 лъжици олио, 1 глава лук, 1 малка главичка карфиол, 3-4 моркова, 150 г гъби, 3 домата, 3 лъжици брашно, 1 скилидка чесън, 1 лъжица вегета, 1 лъжица къри.

 В тенджерата под налягане задушете ситно нарязания лук с олиото и 2 лъжици вода. Към омекналия лук прибавете първо кърито, след това брашното и като бъркате непрекъснато, налейте 3 чаши вода. Щом заври, прибавете вегетата и счукания чесън, карфиола, накъсан на розички, морковите, гъбите и доматите, нарязани на ситно. Затворете капака и варете 5 мин.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft