Задушени пияни картофки
    
    
    
                
            
                12 Март 2012
            
            
            81921
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 кг картофи
	2 гл. лук
	2 ч. ч. доматен сок
	2 ч. ч. гореща вода
	2 с.л.вино
	5-6 зърна черен пипер
	1-2 зърна бахар
	магданоз
	3-4 с.л. зехтин
	сол на вкус
	Запържваме ситно нарязания лук, прибавяме обелените и нарязани картофи и пържим до златисто. Посоляваме, сипваме доматения сок, виното, гореща вода, черения пипер и бахара задушаваме добре.
	Температурата трябва да е умерена. Когато задушените картофки за готови, се посипват с пресен магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








