Заешко яхния с розмарин
    
    
    
                
            
                 2 Август 2013
            
            
            10561
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Нарежете заека на парчета, които после запържете в тенджерка с малко зехтин. След това ги извадете и на тяхно място поставете ситно нарязан лук, чесън и червени чушки. Зеленчуците се задушават няколко минутки, докато омекнат, след което се заливат с доматите.
	Овкусява се със сол, пипер и дафинов лист и месото се връща в тенджерата. Котлонът се намалява и се задушава под капак за 45 минути – 1 час. При необходимост се добавя вода. Накрая капакът се маха, огънят се усилва, така че излишната течност да се изпари и се сервира, поръсено с розмарин.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








