Захаросани бадеми
    
    
    
                
            
                11 Юли 2013
            
            
            23056
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 супена лъжица ръжено брашно
	2 супени лъжици пудра захар
	около 200 г белени бадеми
	масло
	Смесват се 1 супена лъжица ръжено брашно с 2 супени лъжици пудра захар и в тази смес се овалват около 200 г белени, все още влажни, бадеми. Разстилат се в тавичка и се пекат подобно на осолените бадеми.
	Може да се приготвят без ръжено брашно, поръсени само със захар, в такъв случай се пекат, докато захарта леко се карамелизира. Приготвените по този начин бадеми се оставят да изстинат върху намазана с масло чиния.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








