Защо е по-добре да спите през нощта с възглавница между краката

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Защо е по-добре да спите през нощта с възглавница между краката
11526
Защо е по-добре да спите през нощта с възглавница между краката

Защо е по-добре да спите през нощта с възглавница между краката

В нашата статия ще ви дадем седем причини, поради които лекарите препоръчват да спите с възглавница между краката. Може би тези причини ще ви помогнат да подобрите благосъстоянието си.

Първата причина: намаляване на мускулното напрежение в гръбначния стълб

Когато има мека възглавница между краката ви по време на сън, мускулите в долната част на гръбнака ви са практически без напрежение, което им позволява напълно да се отпуснат за една нощ.

Причина втора: спазми

През деня, стоейки изправени, много хора вечер изпитват спазми в краката и долната част на гърба. Поставяйки възглавница между краката си, ще отпуснете краката с долната част на гърба и по този начин ще облекчите спазма.

Причина трета: стабилна позиция за сън

Бидейки насън с възглавница между краката, вие намалявате броя на обръщанията настрани и следователно сънят ви става по-удобен и спокоен.

Причина четвърта: подобрено кръвообращение

Тъй като възглавницата не позволява краката да се допират и да се притискат един към друг, тогава през цялата нощ ще имате добро кръвообращение между горната част на тялото и краката.

Причина пета: По-добър сън за бременни жени

Голяма възглавница между краката на бременна жена, която е в последните етапи на бременността, поддържа долните коремни мускули и по този начин облекчава стреса.

Причина шеста: по-добра терморегулация

В горещия сезон краката на спящ човек, докосвайки се един до друг, създават ненужен топлопренос, причинявайки дискомфорт. Възглавница с калъфка от естествена материя между краката решава този проблем.

Причина седма: възпалени колене

Ако коленете ви болят, тогава възглавницата действа като „буфер“ и не позволява коленете да се допират и да се натискат едно към друго.

Надяваме се, че сме ви убедили, а сега ще защитите краката си с гръбначния стълб и ще спите с възглавница между краката!

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft