За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Тестени изделия
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        За 40 минути ще е на трапезата: топла и вкусна бъркана погача със сирене
                                                                                                                                    За 40 минути ще е на трапезата: топла и вкусна бъркана погача със сирене
    
    
     
                
            
                28 Декември 2015
            
            
            257371
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Смесете брашното със солта и натрошете сиренето. 
Добавете яйцата (ако не разполагате с бакпулвер, добавете още едно яйце), а след това олиото, киселото мляко. Объркайте всичко на каша. 
Изсипете сместа в намазнена тавичка и тръснете леко тавата, за да се разпредели тестото хубаво. 
Печете на 200 градуса около 30-35 минути - опитайте с клечка за зъби дали погачата е готова. 
По желание може да прибавите към тестото босилек, розмарин, сушени домати, парченца люта чушка ... 
Погачата е вкусна и топла, и студена.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








