Звездите на "Пайнер" като отвързани след концерта - Мария вдигна блузата, Деси Слава не близна нищо (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Звездите на "Пайнер" като отвързани след концерта - Мария вдигна блузата, Деси Слава не близна нищо (Снимки):
24881
Източник: hotnews.bg
Звездите на "Пайнер" като отвързани след концерта - Мария вдигна блузата, Деси Слава не близна нищо (Снимки):

Звездите на "Пайнер" , макар и в намален състав, направиха грандиозно шоу на "Колодрума" в Пловдив. Но афтърпартито след концерта бе направо чутовно, а на него изпълнителите бяха направо като отвързани. 

След концерта изпълнителите се пръснаха из заведенията на Пловдив.

Тони Стораро , Мария и Деси Слава заедно с шефа си Митко Пайнера  отидоха на гръцки ресторант и поръчките от огромни плата заваляха.

Стораро взе със себе си и сина си Емрах. Свидетели разказват, че Деси Слава не хапнала нищо. Певицата призна наскоро, че ще вземе драстични мерки да отслабне.

Истинската веселба настъпва в чалготека, която е в близост до ресторанта. Там Мария буквално къса синджира на благоприличието и покачва градуса на купона, като аха да си съблече блузата.

Мария бяла блуза

Илиян Тупалката още повече нахъса Мария като грабна две палки и започва да бие по малките барабанчета. Борис Дали и Теди Александрова също извиват глас на сцената. Там някъде се мярка и Ваня, а най-много аплодисменти събира Деси Слава. След вечерта без храна, тя продължава в дискотеката без алкохол. Митко Пайнера е напуснал купона и пътува към Димитровград.

За да натрупа опит в бранша, в дискотеката се завъртя и младата певица Таня Маринова. Другите новобранци пропуснаха купона и се прибраха по домовете си,м както и по-опитните Милко Калайджиев, Анелия и Галин, също решиха, че нямат нужда от разпускане след събитието.

купон Пайнер
За концерта в „Колодрума” ще се говори дълго. С най-впечатляващо участие се разписа една от надеждите на новата генерация фолк диви в "Пайнер" – Ариа. Най-актуалната певица буквално удари в земята колежите си с визия, шоу и изпълнение, като именно заради нея по никакъв начин не се усети липсата на някои от звездите на Пайнер.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft