Зелен хайвер
    
    
    
                
            
                23 Септември 2012
            
            
            11014
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Опечете патладжаните на силен огън (котлон), за да станат светли отвътре. Оставете ги да изстинат, увити добре във вестник или фолио и ги обелете. Пасирайте ги или ги счукайте в хаванче. Счукайте и чесъна със сол, смесете с патладжаните и разбъркайте добре.
	Настържете доматите и ги опържете в олиото до извиране на водата и ги смесете с патладжаните, но след като всичко е напълно изстинало. Добавете наситнения магданоз и разбъркайте хубаво.
	Поднесете украсено с колелца от червени домати, поръсени с магданоз. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








