Яйца в зелен млечен сос
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            3492
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	100 гр. кисело мляко (3,8% масленост)
	8 твърдо сварени яйца
	125 гр. майонеза
	1 ч. л. горчица
	1 с. л. оцет
	по половин връзка магданоз и зелен лук
	захар
	сол
	черен пипер
	Твърдо сварените яйца се нарязват на половинки.
	Смесват се майонезата, киселото мляко и горчицата.
	Магданозът и зеленият лук се нарязват на много ситно и се прибавят към млечния сос.
	Подправя се със сол, черен пипер, оцет и щипка захар и се оставя в хладилника за 15 минути.
	След това със соса се заливат подредените в чиния за сервиране яйца. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








