Има само един начин да се отървете от целулита (Видео)

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Фитнес и Спорт
Има само един начин да се отървете от целулита (Видео)
3654
Има само един начин да се отървете от целулита (Видео)

Целулитът възниква на всяко тяло, независимо от неговия размер, възраст или форма. Събирането на мастни натрупвания под кожата водят до неравен вид, но като всеки проблем - има решение.

За да успеете в борба с целулита, трябва да знаете как той възниква и какви са основните трикове за неговото отстраняване.

1. Не можете да се отървете от целулита с помощта на кремове

Примирете се веднъж и завинаги - лосионите и кремовете не са чудотворни и няма да премахнат целулита. Дори и най-скъпите няма да имат желания ефект, защото целулитът е проблем, който се проявява под кожата, така че всяко повърхностно лечение е напразно харчене на пари.

2.

Козметичните процедури също са неефективни

Колкото и да са популярни и скъпи, леченията, които предлагат козметичните салони нямат ефект. Също както при кремовете, така и лечение подхранват кожата отвън. Затова запазете парите си и заобиколете примамливи оферти.

3. Към целулитът не може да си генетично предразположен и можете да се отървете от него

Независимо от това, че до сега бяхте убедени, целулита не е нещо, което сте наследили от родителите и че няма да го премахне до края на живота. Ако веднъж повярвате в тази история, само ще ви пречи да се преборите с този проблем.

4. Годините нямат никаква роля

Целулитът е проблем свързан с мускулите и затова можете да се отървете от него, независимо от годините. Намерете упражнения за стягане, които отговарят на физическото ви състояние, а не годините.

5. Единственият начин да се отървете от целулита са упражненията

Освен правилното хранене и големи количества вода, единствено упражненията могат да ви помогнат. И само упражненията ще ви помогнат в дългосрочен период от време. Концентрирайте се върху упражненията, които натоварват краката, бедрата и седалището.  

Loading the player...
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft