Иновативна застраховка за домашни любимци вече позволява да спестявате 70 % от разходите ви за ветеринар

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Домашни любимци
Иновативна застраховка за домашни любимци вече позволява да спестявате 70 % от разходите ви за ветеринар
2416
Иновативна застраховка за домашни любимци  вече позволява да спестявате 70 % от разходите ви за ветеринар

Може би звучи налудничаво , но застраховка за домашни любимци е вече факт и в България. Разработена е от френската застрахователна компания „ГРУПАМА“  и целта и е да предложи на собственици на кучета и котета качествено лечение в едни от най-добрите ветеринарни клиники в София, както  и да ги облекчи със 70 % от дължимите медицински разноски.

 

Застраховката предлага 3 пакета, които предлагат различно ниво на покрити рискове и лимити на отговорност до 2 100 лв.

Застрахователните им премии варират между 9.75 лв. и 15 лв. на месец и се покриват едни от най-често срещаните събития, които застрашават здравето на домашния любимец като разходи за лекарства при злополука и заболяване, медицински разноски при злополука и заболяване,  както и подсигуряване на второ медицинско мнение при препоръка за хирургическа интервенция. А за още по-предвидливите стопани, един от застрахователните пакети предлага дори и покритие на направени разходи, свързани с отменено пътуване, поради заболяване на домашния любимец, нанесени вреди от домашния любимец на трети лица, както и разходи за профилактика.

 

Иновацията в предлагането на този вид застраховка е, че тя може да бъде сключена в реално време изцяло онлайн, което ви освобождава от всякакви ангажименти и формалности да посещавате офис на Застрахователя. На създадената онлайн платформа www.bestins.me издаването на застрахователна полица за вашето куче и коте става за по-малко от  минута, а и имате възможността да се възползвате от до 25 % отстъпка от стандартната застрахователна премия.

 

Съществено предимство , което ви дава застраховката за домашни любимци на Групама е, че при настъпило събитие ( злополука или заболяване ) с домашния ви любимец и при посещение в една от доверените клиники на Застрахователя имате възможността да заплатите  на място само 30 % от стойността на дължимите разходи. С това имате минимален финансов ангажимент и сте освободени от излишни процедури и документация при заявяване на щета.

„ Създадохме застраховка за домашни любимци , тъй като си дадохме сметка, че по-този начин ще помогнем на българския стопанин на куче и коте, отглеждани  в домакинство да подарят повече грижа на любимеца си с по-малко разходи. В България има над 2  милиона регистрирани кучета и котки, чиито стопани понякога се намират в трудна финансова ситуация , за да подсигурят необходимото ветеринарно лечение. Застрахователните решения , които намерихме чрез създаването на този вид застраховка ,  безспорно ще допринесат за обогатяването на културата на българските притежатели на домашни любимци в отговорно отглеждане и полагане на необходимите здравословни грижи за тях“, споделиха от екипа, разработил продукта.

 

Пълна информация за застраховката за домашни любимци може да откриете на адрес https://www.groupama.bg/bg/pets 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft