Инфарктен епизод в „Hell`s Kitchen“: Още един от участниците спешно в болница /СНИМКИ/

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Инфарктен епизод в „Hell`s Kitchen“: Още един от участниците спешно в болница /СНИМКИ/
14290
Инфарктен епизод в „Hell`s Kitchen“: Още един от участниците спешно в болница /СНИМКИ/

Вчерашният епизод на кулинарното предаване Hell's Kitchen стартира с неочаквани обрати

Още в самото начало един от номинираните тази седмица – Никола, избухна в сълзи. 

Повод за това бе съмнението му, че не е достатъчно добър за формата на шеф Виктор Ангелов.

Никола обаче получи неочаквано силна и сериозна подкрепа от всичките му колеги с изключение на противника му – другия номиниран за изгонване Тихомиров.

Двамата влязоха в дуел, който Никола изгуби. 

Но по време на дуела им се случи нещо доста странно. Всички останали участници бяха седнали на масата и гледаха дуела между двамата готвачи.

Пецата – който се очертава като един от най-колоритните участници в този сезон, постоянно „подскачаше“ и цвърчеше по „бат Кольо“. Това обаче безумно много издразни Чилева. „Още веднъж седми зад мен и такъв ще ти зашия. Ще те убия направо“, скастри го устата готвачка. Заканата й за физическа саморазправа имаше ефект и бургаския гларус „си седна на гъза“.


По време на динъра обаче се стигна го поредна инфарктна ситуация. Припомняме Ви, че още в първия епизод на кулнарното предаване трима от участниците влязоха по спешност в болница. Малко след това се разбра и каква е причината за това, пише блиц.

Днес обаче се случи още една неприятна ситуация. 24-годишната Веселина Стоянова сподели пред шефа, че не се чувства добре. Той също констатира, че тя е много бледа и не изглежда добре. Попита я дали лекари са я прегледали, а тя му каза, че е минала преглед, а медиците искали да я карат по спешност в болница, тъй като имат съмнения за апендицит. 

"Няма нищо по-важно от здравето ти и затова няма да готвиш, а отиваш да се лекуваш", подкрепи я шеф Ангелов и лично й помогна да се качи в линейката.Какво е състоянието на Веселина все още не е ясно.

24-годишната Веселина е работила в Чикаго. В момента работи като готвач студена кухня в ресторант в София. Определя себе си като притеснителна, позитивна, с чувство за хумор. Мечтата й е да бъде шеф със звезда Мишлен.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft