Кавърма с дивеч
    
    
    
                
            
                 6 Август 2013
            
            
            16719
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 кг младо глиганско месо
	олио
	1 кг праз
	300 г пресни пиперки
	500 г домати
	червен пипер
	черен пипер
	сол
Нарязваме месото на малки парчета и го изпържваме до златисто в мазнина. Изваждаме го и в същата мазнина и малко вода задушаваме ситно нарязаните праз, пиперки и домати. Връщаме месото, поръсваме с червен пипер, сол и черен пипер и объркваме хубаво продуктите. Оставяме всичко да се задушава на умерен огън, докато остане на мазнина. Поднасяме ястието наръсено с нарязан магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








