Каква находка, а не рецепта! Тази японска техника на готвене вече е завладяла света. Приготвям я...
23 Ноември 2025
150
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Чудесен начин за приготвяне на ябълков пай в отделни тави. Тази рецепта е особено удобна, когато имате неочаквани гости, тъй като отнема много малко време за приготвяне и се пече във фурна.

Съставки:
- 2 яйца,
- щипка сол,
- 100 г захар,
- 100 г масло,
- 100 г кисело мляко,
- 200 г брашно,
- 10 г бакпулвер,
- 2 ябълки
Първо, разбийте яйцата в купа, добавете захарта и малко сол и разбъркайте с ръчен миксер.

След това добавете кефир и малко разтопено масло.

След това добавете брашното и бакпулвера към сместа, за да се образува гъсто тесто.
Изсипете тестото в чашките, като ги напълните наполовина.

Поставете нарязаните ябълки върху тестото.

Печете във фурната на 180° за 35-40 минути.

Преди сервиране поръсете пайовете с пудра захар.

Добър апетит и успех с печенето!
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари














