Как да изберем най-полезния хляб

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да изберем най-полезния хляб
5620

Хлябът е най-важното за всяка българска трапеза и няма дом, в който той да не присъства на масата. Напоследък се появяват различни твърдения колко вреден е той и защо не бива да го възприемаме като задължителен продукт на трапезите ни.

В днешно време можем да намерим всякакъв вид хляб – бял , типов, ръжен, пълнозърнест, с трици, без брашно и др. Но и при толкова много избор, знаем ли всъщност кой хляб е най-полезен за нас и как да купуваме качествен продукт?

Според изследвания белият хляб е най-лошият избор. Полезни са ръженият и пълнозърнест хляб . Рафинираните пшенични брашна се определят като абсолютен враг на организма и се отричат напълно. Но дори пълнозърнест трябва да сме сигурни, че купуваме качествен хляб, който има всичко необходимо в себе си. Ето няколко правила, които можем да спазваме при избора на задължителния за всяка българска трапеза хляб:

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft