Как да изберем правилните очила за нас, за да не си състаряват, а да изглеждаме модерни (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Аксесоари
Как да изберем правилните очила за нас, за да не си състаряват, а да изглеждаме модерни (снимки)
3784

Кои очила са модерни и как да изберем точната рамка, за да не изглеждаме по- възрастни отколкото сме.

Не всеки може да се похвали с идеална визия – наследственост, работа пред компютър, навици да седиш по телефона или да четеш на тъмно, възраст, причините могат да бъдат различни. В оптиката днес, различни рамки за всеки вкус и бюджет.

 

Има все по-достъпни финансово модерни и красиви рамки.

Нека да видим кои рамки е по-добре да избягвате, е малко вероятно да украсят лицето ви, плюс те могат да добавят няколко допълнителни години.

Имаме ли нужда от това

Тъмна масивна рамка

Очилата с такава рамка охлаждат лицето, което го прави по-грубо. И това не се е възползвало от никого . И с възрастта вероятността тежкият джант да намалее . Те правят лицето мъжествено, като лишават женското лице от елегантност и изтънченост.

Груб правоъгълник

Откажете се от тази форма на очила, тя добавя възраст и изкривява чертите на лицето. Не се страхувайте от геометрията, гладките спретнати линии изглеждат по-изгодни.

Тънка метална рамка в класическа форма

Тук искам веднага да отбележа: има хора, на които подобни рамки вървят невероятно. В този случай те изглеждат много спретнати и не привличат внимание.

Съвет: не се колебайте да правите снимки, опитвайки се с очила. Можете да направите снимка на себе си в огледалото . След това прелистете снимката, понякога помага много да направите избор!

И какви очила НЕ добавят възраст

Можете да вземете очила с котешка форма. Линиите на тази рамка са насочени нагоре, което влияе положително на въпроса за възрастта. Въпреки това, тук трябва да намерите свой собствен ъгъл, не всеки има ясно изразено котешко око.

Понякога е по-добре да изберете модел, както на снимката по-горе. Плюс това не забравяйте, че рамката не трябва да е тъмно масивна.

Очилата, в които има комбинация от закръгленост и геометрия, отиват на мнозинството.

Цветът на рамката може да бъде лилав, син, бордо, бежов, кафяв. Ако наистина искате, можете да изберете с лек декор под формата на кристали или райета.
Благодаря за харесванията! Абонирайте се )

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft