Безплатно опъване на бръчките с ефект на скъпа процедура - трябват ти кърпа и четка за зъби:

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грижа за кожата
Безплатно опъване на бръчките с ефект на скъпа процедура - трябват ти кърпа и четка за зъби:
39819
Безплатно опъване на бръчките с ефект на скъпа процедура - трябват ти кърпа и четка за зъби:

Тъй като повечето жени не са готови да остареят, се появяват все повече продукти, които обещават да ги подмладят. Скъпи козметични процедури, инжекции, серуми и кремове - количеството им е неизброимо. Оказва се обаче, че ефектът на " опъване на кожата " може да се постигне напълно безплатно и без да напускате дома си. Съществува упражнение срещу бръчки , което ще изисква минимални разходи, но ще даде максимални резултати.

жена бръчки

На това упражнение ме научи колежка, която на 45 години изглежда на не повече от 30 години. Според нея резултатът става видим до 7-10 дни от началото на "тренировката". След като опитах това упражнение срещу бръчки, мога с увереност да кажа, че работи. Опитайте го и вие!

Упражнение против бръчки по лицето и шията

Първото споменаване на упражненията за запазване на младостта датира от 1710 г. В началото на 20-ти век тази област на гимнастиката започва да се развива изключително бързо. Днес лицевата гимнастика има много фенове дори сред известните личности. Рийз Уидърспун, Дженифър Лопес, Хали Бери и много други звезди обичат тези практики. И нищо чудно, защото лицето, както и тялото, се нуждае от тренировки, за да поддържа тонус.

упражнения против бръчки

За да направите това упражнение, ще ви трябва голяма мека кърпа и четка за зъби с широка глава. Най-добре е да изберете нова, неизползвана четка. В това упражнение ще работим с кръговия мускул на устата и мускулите до него. Освен това ще поработят и мускулите на врата.

кърпа и четка за зъби

Упражнение против бръчки с кърпа: как се изпълнява

1. Направете валяк от кърпата и го сложете върху врата си, така че краищата да са от двете страни на гърдите. Размерът на рулото трябва да е достатъчно голям, така че шията да не се огъва и главата да не пада назад. Вратът трябва да е отпуснат. Ако нямате голяма кърпа, можете да навиете две по-малки.

кърпа около врата

2.

Хванете краищата на кърпата и отпуснете врата си. Оставете врата ви да виси "спокойно" на кърпата.

3. Вземете четката за зъби и стиснете дръжката с устни, така че да е хоризонтална. Космите на четката трябва да сочат нагоре. Трябва да почувствате лек натиск поради тежестта на четката.

четка за зъби

4. Имайте предвид, че не е необходимо да стискате зъбите си, не дръжте четката със зъби. Ако е много трудно да се държи, можете само да притиснете зъбите си леко. Устните трябва да са затворени и възможно най-отпуснати. Това ще включва други мускули на лицето и шията при работа.

5. Затворете очи, отпуснете клепачите. Това ще увеличи напрежението в пръстеновидните мускули на окото.

6. Докато държите четката, дишайте равномерно и дълбоко. Това е доста трудна задача, защото в това състояние се усеща активността на цялата повърхност на лицето. Продължете да дишате в същия ритъм. Направете поне 5 вдишвания и издишвания. С течение на времето можете да достигнете ниво от 15.

7. Сега се опитайте да "изпръхтите" през устните си, сякаш имитирате кон. Тази вибрация ви позволява да отпуснете мускулите на лицето и шията. Ако това упражнение за бръчки е ново за вас, повторете този звук 1-2 пъти. С течение на времето увеличете броя на повторенията до 5.

8. Завършвайте упражнението постепенно. Първо отворете очите си, след това махнете четката за зъби. В самия край повдигнете главата си и раздвижете врата си.

гимнастика бръчки

Това упражнение против бръчки трябва да се прави 2-3 пъти седмично, не по-често. Не забравяйте, че мускулите на лицето трябва да се оставят да си починат и да се възстановят. Препоръчително е да изпълнявате курса в рамките на един месец. Въпреки че можете да правите тези упражнения на всеки няколко месеца.

упражнение плътни устни

В допълнение към борбата с бръчките, упражнението ще ви помогне да направите устните си по-пълни и по-ярки. Наистина ще се насладите на ефекта!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft