Как да се научим да разговаряме с тялото си, за да го лекуваме?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Как да се научим да разговаряме с тялото си, за да го лекуваме?
2961

Древните лекари умеели да “разговарят” с органите на пациентите и така церели хората. Наистина ли може по такъв начин да се влияе върху състоянието на организма ? Може ли човек сам да “беседва” с тялото си?

В Тибет в най-древни времена било прието човек да разговаря с вътрешните си органи . Будистките монаси‚ йогите смятали‚ че всяка клетка на организма има съзнание. А ако това е така‚ значи може да се влезе в мислен контакт с нея - да съжалите‚ че тя не е здрава‚ да й поискате прошка за това‚ че сте я претоварили с работа‚ да я помолите да оздравее. Вие самите лесно можете да опитате да направите това. Съществуват немалко методики за самооздравяване‚ основани на контакта с “подсъзнанието” и “съзнанието” на клетките.

Ще ви разкажем за най-простия и ефективен от тях. Преди всичко много е важно да се настроите за лечение‚ правилно да изберете и времето за сеанса. Идеален е промеждутъкът между четири и шест сутринта‚ но можете да се занимаете с това и преди лягане‚ като предварително вземете топъл душ.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве за дамите
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft