Как се прави рибена чорба

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Как се прави рибена чорба
Как се прави рибена чорба
admin
Добавена от: admin
9636
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

250 гр. бяла риба
1 голяма глава лук
1 голям морков
2 супени лъжици кетчуп
50 гр. (една шепа) грах
1 чаена лъжичка сол, подправки на вкус, малко черен пипер и малко чубрица

Лукът се нарязва на ситно, а морковите се настъргват на дребната страна на рендето. 
Слагат се да се пържат. След като омекнат, се добавя кетчупът и се разбърква. Налива се вода (около 0,5 л) и се слага и грахът. Рибата се нарязва на парчета и се добавя в тенджерата (може предварително леко да я сварите). Посолява се на вкус, добавят се останалите подправки и се оставя да заври (без капак). Ври, докато изври излишната вода.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft