Как се прави течен шоколад
    
    
    
                
            
                 9 Декември 2014
            
            
            17742
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Поставете обелените и запечени лешници в блендер или добре ги наситнете с нож, след което ги смелете. Добавете маслото и разбъркайте, докато се получи фина смес. Добавете пудра захар, какао, екстракт от ванилия и сол и продължете да смилате, докато сместа стане хомогенна. Получения крем поставете в буркан. Течния шоколад може да съхранявате в хладилника или на стайна температура до месец.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








