Как се правят тиганици
    
    
    
                
            
                15 Декември 2014
            
            
            54593
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                1. В купичка разтворете маята с хладката вода и захарта, изчакайте около 5 минути и добавете брашното и солта. Омесете тестото с лъжица (т.к. тестото е доста меко). Оставете го да втаса. 
2. Когато тестото втаса, с намазнени ръце късайте от него топки, разтягайте ги с ръце и изпържете в добре сгорещено олио.
СЪВЕТ - ако ви остане от тестото, просто покрийте съда и оставете в хладилника, ще забележите, че на следващия ден е още по-хубаво и удобно за работа.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








