Карамелизирани картофки
    
    
    
                
            
                21 Ноември 2012
            
            
            31367
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    
	Картофите се обелват и сваряват, след което се оставят да се отцедят и изстинат.
	Захарта се нагрява в тиган с незалепващо покритие, докато започне да покафенява. След това се добавя маслото и се разбърква добре. Намалява се температурата и се добавят картофите. Бъркат се така, че да се овалят добре в сместа.
	Сервират се горещи. Подходяща гарнитура са за печено свинско месо.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








