Кашкавалени гъби
    
    
    
                
            
                 7 Януари 2012
            
            
            35315
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	150 г мариновани нарязани гъби
	150 г шунка (телешки колбас)
	2-3 бр. стрък зелен лук
	150 г кашкавал
	шарена сол
	2 с.л. масло
Маслото се разтопява на котлон в тиган, прибавят се гъбите и с постоянно бъркане се запържват около 2 минути. Прибавя се шунката (колбасът), нарязана на кубчета, заедно с нарязания лук и с постоянно бъркане се запържват с гъбите още около 2 минути. Поръсва се настърганият кашкавал и върху него шарената сол. Така се оставя на намален котлон, без да се бърка, за да се разтече кашкавалът и в краищата да се зачерви. Изважда се с широка лъжица, за да се запази целостта.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








