За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Тестени изделия
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Кашкавалки със саламче - готови за 20 минути без месене и без точене
                                                                                                                                    Кашкавалки със саламче - готови за 20 минути без месене и без точене
    
    
    
                
            
                19 Юни 2015
            
            
            645787
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    брашно - 200 гр. 
прясно мляко - 200 мл 
сирене - 150 гр. 
колбас - 100 гр.
бакпулвер - 1 ч.л.
На едро ренде настържете кашкавала. Салама нарежете на тънко или настържете (може да използвате всякакъв вид дълго- или малотраен колбас). Смесете кашкавала с колбаса, изсипете млякото, добавете брашното, смесено с бакпулвера. Разбъркайте много добре. Може да добавите и едно яйце. 
Покрийте тавата с намазнена хартия за печене. Гребвайте с лъжица малки порции от тестото и ги пускайте на разстояние върху хартията. Печете в загрята фурна за около 20 минути при температура от 220 ° С. Поднесете ги топлички.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








