1 пиле
	200 г зеле (най-добре да се използва китайско такова)
	2 моркова 
	50 г глава целина 
	1 пакет нудълс 
	1/2 глава кромид лук
	2 с. л. соев сос
	1/2 ч. л. анасонови зърна
	1/2 ч. л. джинджифил
	1/4 ч. л. натриев глутаминат
	1 ч. л. сол 
Пилето се обезкостява и 100-150 г от месото му се отделят за супата. Костите се заливат с 1 1/2 л студена вода и се варят около час заедно с едро нарязания кромид лук, анасоновите зърна, джинджифила и солта. Морковите и зелето се нарязват на много ситно или се настъргват на ренде, а целината се реже на ивички. Пилешкото месо се реже на съвсем фини късчета, овкусява се със соевия сос и престоява поне 10 минути. Бульонът се прецежда и в него на едри парчета се начупват нудълсите. Добавят се зелето, морковите и целината, варят се 2-3 минути и се добавят късчетата пилешко месо. Варенето продължава още 1 минута, подправя се с натриевия глутаминат и се разбърква.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








