Китайски хороскоп за декември 2022 г-Зодия Свиня ще бъдат любимците на Съдбата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Китайски хороскоп за декември 2022 г-Зодия Свиня ще бъдат любимците на Съдбата
14803
Китайски хороскоп за декември 2022 г-Зодия Свиня ще бъдат любимците на Съдбата

Езотерикът Татяна Бендз вече е съставила подробен китайски хороскоп за декември 2022 г. за всички зодии. Тя предупреди, че първият зимен месец е царуването на водния плъх. Това е върхът на елементите. Бурна океанска вълна е готова да отмие всичко по пътя си. Затова трябва да се вслушате в препоръките на хороскопа, за да се справите с лавината от събития и да не се заблудите.

През декември има няколко благоприятни дати за пазаруване и други парични манипулации. Най-добрите дни за пазаруване са 2-ри, 5-ти, 17-ти и 29-ти. Пазаруването ще бъде приятно и полезно, и ще продължи дълго време. На тези дати можете да продавате или купувате недвижими имоти, ценни книжа.

Не планирайте никакви финансови дела за 9 и 11 декември. Дори преговорите с бизнес партньори на тези дати ще бъдат неуспешни. Експертът предупреждава, че дори ако някои случаи потенциално могат да донесат печалба, накрая ще се окаже, че ще има повече загуби. Китайският хороскоп предупреждава, че тези две дати се считат за "дни на безбогатство".  

Прогноза за Тигър

Хората, родени под егидата на това агресивно животно, ще почувстват срив през декември. Това е разбираемо, защото Тигърът вече успя да се умори до края на годината. През декември обърнете повече внимание на благосъстоянието си. Въведете нови здравословни навици в ежедневието си: йога, масаж, медитация, разходки на чист въздух. Възстановете силите си - те ще ви бъдат полезни в бъдеще. Най-лошите дни през декември ще бъдат 9-ти и 21-ви.

Хороскоп за Заек

Представителите на знака ще имат много любовни приключения. Особено интересен месец за безплатни зайци. Въпреки това, бъдете внимателни на 10, 16, 21 и 29 декември - това са неблагоприятни дни, когато всяко действие може да доведе до тъжни последици.

Какво да очакваме за Дракон 

Нееднозначен месец за представителите на знака. Стихията Вода е в своя пик и може да донесе всичко на Драконите – от неприятни новини и трудности до щедри подаръци и интимни забавления. Затова някои ще се радват на компанията на любими хора, а други ще получат удари на съдбата. За особено опасни се считат два дни – 11 и 23 декември.

Какъв ще е декември за Змията

Китайският хороскоп казва, че първият зимен месец ще бъде неутрален за представителите на този знак. Не очаквайте внезапни обрати на съдбата. Отидете до целите си според плана. Все пак избягвайте активността в неблагоприятните дни – 12 и 24 декември.

Хороскоп за Коня

През декември ще трябва да се сблъскат с емоционална нестабилност. Ще бъде трудно да контролирате реакциите си, което в крайна сметка ще предизвика чувство за вина, от което ще страда Конят. Да се ​​научите да управлявате стреса е страхотна инвестиция в себе си. Най-натоварените дни са 1, 13 и 25 декември.

Какво очаква Козата през декември

Заедно с Коня, Козата влезе в списъка на най-нещастните зодии на този месец. Ще бъдат преследвани от проблеми и недоволство. Особено трудно ще бъде за семейните Кози. Хороскопът предупреждава, че не трябва да се изкарвате на деца – контролирайте емоциите си. Целият месец ще бъде труден, но най-неприятните дати са 2, 14 и 26.

Прогноза за Маймуната

Декември ще бъде активен месец, изпълнен с общуване и забавления. Но активността на Маймуните ще намалее поради влиянието на Водата. Пазете се от важни решения на 3-ти, 5-ти и 15-ти.

Хороскоп за Петел

Труден месец с огромен брой проблеми и трудности. За петела е трудно да се справи с рязко повишено емоционално натоварване. Експертът предупреждава, че апатията може да се превърне в депресия и това ще промени съдбата му през следващите години. Предотвратяването на заболяването ще бъде пътуване до психотерапевт. Погрижете се особено за себе си на 4, 16 и 28 декември.

Какво да очаква Кучето

През декември ще ви се наложи да работите много здраво както на работа, така и у дома. Нещата ще бъдат в хаос. Но дори и в такъв ритъм си струва да отделите време за себе си, за вашите дела. В противен случай апатията или дори емоционалното прегаряне не могат да бъдат избегнати. Най-неблагоприятни дни ще бъдат 5, 17 и 29 декември.

Прогноза за Свинята

Любимците на съдбата ще са представители на тази зодия през декември. Очакват ги много интересни и приятни запознанства, изгодни предложения и неочаквани изненади. Те ще се почувстват в „ресурс“ и ще бъдат готови за нови постижения. Последният обаче трябва да бъде изоставен на 6, 18 и 30 декември. Прасетата, които имат достъп до тайно знание, ще имат повече късмет от останалите. Те ще открият нещо ново и то ще промени възприятието им.

Какво да очаква Плъх 

Хороскопът казва, че хората, родени в деня на това животно, трябва да посветят цялото си свободно време на семейството. Обърнете внимание на децата си и техните хобита. За родените в годината на Плъха съдбата ще донесе много упорит труд и много нови възможности. Основното нещо е да избягвате важни неща в неблагоприятни дни - 7, 19 и 31.

Хороскоп за Бикщ

Труден месец за представителите на знака. Ще им бъде трудно да се справят с емоциите, но те могат. Не трябва да се очакват остри прояви на недоволство от Бика. Той ще се контролира, следователно във всички области хороскопът предсказва стабилност. Можете да правите глупости на неблагоприятни дати – 8 и 20 декември.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft