Комплекс за мързеливки за секси-крака: най-лесните 7 упражнения за стегнати и изваяни бедра

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Фитнес и Спорт
Комплекс за мързеливки за секси-крака: най-лесните 7 упражнения за стегнати и изваяни бедра
14883
Комплекс за мързеливки за секси-крака: най-лесните 7 упражнения за стегнати и изваяни бедра

Колкото и да не обичаме физическата активност, всички знаем, че тренировките са пътят към добрата фигура. Само с диета не може, но за всички, които ги домързява да тренират час-два в залата, сме приготвили този лесен комплекс упражнения за секси-крака .

20 минути на ден и ще бъдете неотразими!

7-те най-лесни упражнения за стройни и стегнати крака са лесни за спазване и може да ги правите всеки ден (даже е препоръчително). Всяко упражнение се прави по 20 пъти, а самият комплекс може да се повтаря до 3-4 пъти на една тренировка. Ето ги и тях:

Сумо клякания

сумо клякания

Застанете в изправено положение с крака, разтворени по-широко от раменете. Краката сочат под ъгъл от 45 градуса. Сега приклекнете с изправен гръб, докато бедрата ви станат успоредни на пода. Повторете необходимия брой пъти.

Спинален мост

мост

Легнете по гръб, прегънете краката си в коленете под ъгъл от 90 градуса. От тази позиция избутайте бедрата до максималната височина. Задръжте в най-високата точка за 5 секунди и се върнете в изходната позиция.

Обратни напади

обратни напади

Застанете в изправена позиция, от това положение направете крачка назад с единия крак назад и приседнете, докато "задното" коляното не опре пода. Върнете се в началната позиция и този път направете крачка назад с другия крак.

Приплъзване

упражнения

Легнете по гръб. Поставете ръцете си встрани, с длани надолу, протегнете крака. Бавно повдигнете бедрата нагоре и плъзнете краката си по-близо до задните части. Върнете се в началната позиция и повторете.

Тежести

упражнения с гири

Изправете се с леко раздалечени крака. Като държите гира с лявата си ръка, сложете дясната си ръка върху кръста. Наведете се напред, спуснете гирата до пода и в същото време изпънете десния крак право назад.

Ходене на пръсти

ходене на пръсти

Вземете във всяка ръка по една гиричка. Повдигнете пети от пода и вървете на пръсти за около минута.

Дълбоки клекове

клекове

Вземете гирата с две ръце. Застанете с крака, разкрачени на ширината на раменете. Свийте коленете си и спуснете бедрата така, че да са успоредни на земята. Повторете.

Дай твоята оценка:
5 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft