Крем супа с пиле
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            11279
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	500 г пилешки гърди без кожа
	1 картоф
	1 морков 
	3 стръка магданоз 
	4 ч. ч. зеленчуков бульон
	1 с. л. оризово брашно
	1 с. л. кисело мляко
Месото се нарязва на парчета и се сварява.
Обеленият картоф и морковът се нарязват на кубчета.
Сваряват се в малко подсолена вода до пълно омекване
Месото се отпенва и се добавя зеленчуковият бульон.
Половината от месото се пасира със зеленчуците.
Останалата половина от месото се нарязва наситно.
Оризовото брашно се запича и се смесва с киселото мляко и пасираната супа.
Сместа се излива при останалото месо и бульона и се вари още 5 минути. Преди поднасяне се поръсва с листенца магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








