Кренвиршки
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            13673
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                В пресятото брашно направете кладенче и сипете в него разтворената в млякото мая. Добавете солта, захарта и разтопеното масло. Омесете тесто и го оставете да втаса 15 минути.
Разрежете кренвиршите на две по дължина, а домата нарежете на пръчици.
От разточеното тесто се оформят ленти с дебелина 1-2см. Всяка половинка кренвирш и парченце домат омотайте спираловидно с тесто, докато напълно се покрият.
	Намажете облечените кренвирши с яйце и ги изпечете в намаслена тавичка за 15 минути на 200 градуса.
	 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








