Крехко филе с кашкавал и соев сос
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            83457
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 кг свинско филе
	100 мл соев сос
	300 г кашкавал
Измитото и подсушено филе се нарязва на филийки, нарежда се в плитък съд от йенско стъкло и се залива със соевия сос. Оставя се да престои няколко часа и след това се залива с малко вода (така че да покрива дъното на съда). Слага се в предварително загрята умерена фурна, покрито с капак и се задушава до омекване. Готовото месо се поръсва с настъргания кашкавал и се запича още 5-6 минути без капак. Поднася се със зеленчукова гарнитура по избор.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








