Кюфтета-изненада
    
    
    
                
            
                 3 Декември 2012
            
            
            25691
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Каймата се обърква с нарязания на ситно лук и морков, накиснатите в купичка с вода и отцедени филии хляб и подправките. Разделя се приблизително на 6 равни части. Яйцата се сваряват и обелват. С мокри ръце се взема част от каймата, разпределя се върху дланта, отгоре се поставя яйцето и се увива внимателно с каймата от всички страни, така че да се оформи голяма топка. Готовите кюфтета се пекат в предварително загрята силна фурна, като в тавичката се налива малко вода.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








