Кюфтета от патладжан - оригинално и вкусно
    
    
     
                
            
                 3 Септември 2015
            
            
            51862
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Поставете патладжаните да се пекат в загрята фурна на 250 градуса около 30 мин. След това извадете, увийте ги в найлон и ги оставете да изстинат. 
Обелете и ги нарежете на парчета. Сложете ги в цедка за известно време, за да се отцеди водата, която пускат. 
След това ги прехвърлете в купа и ги намачкайте с преса за пюре. Добавете всички останали съставки и хубаво объркайте. С ръце оформете кюфтета, оваляйте ги в галета и ги изпържете в загрято олио на умерен огън от двете страни. Готовите кюфтета извадете върху домакинска хартия, а след това сервирайте с млечен сос и салата.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








