Лекарите го наричат тихият убиец, а ние дори и не предполагаме какви щети нанася върху здравето ни

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Лекарите го наричат тихият убиец, а ние дори и не предполагаме какви щети нанася върху здравето ни
28234
Лекарите го наричат тихият убиец, а ние дори и не предполагаме какви щети нанася върху здравето ни

Безжична връзка към Интернет - това е нещото, без което не можем да си представим съвременния свят. У дома, на работа, в търговските центрове и образователни институции - Wi-Fi има навсякъде! Поради това ще ви бъде много интересно да научите повече за радиацията, която ни заобикаля почти денонощно...

Някои учени наричат Wi-Fi тих убиец.

Ето защо!

 

Вредата от Wi-Fi

Въпреки многото разговори за опасностите, които ни дебнат от мобилния телефон, неговото вредно въздействие върху организма не е напълно изяснено. Истината е, че ние използваме тези технологии и безжични мрежи от относително скоро! За да се разбере точното им влияние върху човешкото тяло, ще е необходимо повече време.

Има научни изследвания върху особеностите на електромагнитните вълни и тяхното въздействие върху човешкия мозък. В действителност, на клетъчно ниво, има промени, които могат да забавят растежа на растенията и нарушават активността на човешкия мозък.

 

Хората, които работят с Wi-Fi-оборудване, получават ясни инструкции за безопасност и за намаляване на отрицателното въздействие на Wi-Fi вълните върху тях.

 

Как да ограничим вредата от Wi-Fi?

Винаги изключвайте рутера през нощта, или когато никой не използва интернет.

Сменете стария си телефон, подобен тип радиация също се счита за вредна за мозъка.

Преместете рутера на друго място, ако сте в кухнята, в детската стая или в спалнята. Устройство е необходимо да бъде там, където хората остават най-малко.

 

Намаляване влиянието на безжичната мрежа върху вашето здраве и това на децата ви: Прекарвайте повече време на открито, водете активен начин на живот, вместо да гледате новинарски емисии - четете книги.

След около 30 години, може би ще се разбере най-накрая кое точно се променя в човешкото тяло, ако постоянно сме изложени в зоната на действие на електромагнитните вълни. Главоболие, липса на концентрация, безсъние, постоянна умора обаче са явни последствия от вредното влияние на технологиите!

 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft