Лесна палачинкова торта с шоколадов крем
    
    
     
                
            
                 5 Април 2012
            
            
            139061
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	От изброените продукти се приготвя сместа за палачинките. Оставя се да почине за около половин час. Пържат се по-дебели палачинки в намазнен тиган. Докато са още горещи, може да се намажат обилно с масло, за да омекнат.
	В чиния се нареждат една върху друга палачинките (като торта) като всяка една се намазва обилно с крема. Завършва се с крем и се намазват страните. Броят на палачинките е пожелание. Нарязват се на малки квадрати като пасти или се реже като торта.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








