Лесна сладоледена торта M&M
    
    
     
                
            
                20 Май 2013
            
            
            22423
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	6 бр. готови сладоледени сандвичи
	340 гр. разбита сметана или готова сладоледена глазура (разбит сметанов сладолед)
	2 чаши натрошени бонбонки M&M’s 
	1/3 чаша шоколадов сос (разтопен шоколад) 
	В правоъгълна тавичка с размери 20х20 см. подредете плътно сладоледените сандвичи. В голяма купа смесете разбитата сметана (сладоледа) с бонбонките. Нанесете получения кревм върху сандвичите.
	Замразете в хладилник за 30-40 минути (докато стегне добре). Извадете от хладилника непосредствено преди сервиране. Нарежете на пастички и поръсете всяка порция с шоколадов сос.  
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








