 
                
            
	450 гр. сирене Филаделфия (или друго крема сирене)
	1/3 чаша заквасена сметана
	1/4 чаша сладкарска сметана
	1 чаша пудра захар
	1 ч.л. ванилия
	1 чаша полусладък черен шоколадов чипс (натрошен шоколад)
	1 чаша шам-фъстък, нарязан на ситно
	готови кошнички от точени кори - може да ги приготвите сами, като сложите по 2-3 листа кори в намазнени предварително формички за мъфини, изрежете добре по очертанията на вдлъбнатинките и ги изпечете до златисто
	2 сладкарски поша, снабдени с връхчета за декориране
	Натрошете на ситно шам-фъстъка. Изсипете го върху широка чиния. Разтопете шоколадовия чипс на микровълновата фурна - на интервали от 30 секунди и ниска степен. Излейте половината от разтопения шоколад върху плато. Заделете останалия шоколад за пълнежа. Потопете ръба на кошничките в разтопения шоколад - една по една. След това оваляйте в натрошения шам-фъстък. След това поставете кошничките върху пергаментова хартия и оставете шоколадът да се стегне. Повторете с всички кошнички.
	Сложете крема сиренето, заквасената и сладкарската сметана, пудрата захар и ванилията в дълбока купа. С миксер разбийте сместа на пухкав крем. Прехвърлете половината от сметановата смес в един от пошовете. Заделения шоколад добавете към другата половина крем. Объркайте добре, докато се усвои шоколадът. След това прехвърлете втората половина в другия пош.
	Шприцовайте пълнежа в приготвените кошнички. По желание може да ги поръсите с останалия шам-фъстък.  


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








