Лесни тренировки с ластично въже от вкъщи за красиво тяло

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Лесни тренировки с ластично въже от вкъщи за красиво тяло
5832

Тънко, леко, разтегателно, а тренировката с него се отразява чудесно на фигурата и бюджета. Що е то? Ластичното въже – супер уред за отслабване, трупане на мускули, възстановяване след травма или просто за тонус

Какво ли не правим за да имаме красиво и хармонично тяло. .. Мъжете трупат мускулна маса, а жените се опитват да стопят всеки излишен грам, за да постигнат желаните форми. Тренировката с експандер (пружина) или единичният му вариант, ластично въже, върши чудеса в тези посоки. Ластикът с дръжки е универсален, мултифункционален фитнес уред и може да бъде непрекъснато с нас, да тренираме по всяко време.

Според специалисти натоварването от упражнения с ластично въже е по-голямо, отколкото с гирички или други съпротивителни фитнес уреди. Когато мускулите работят заедно със съпротивлението, тренировката е много по-успешна. С ластик от латекс можем да стегнем и оформим всяка част от тялото си. Еластичните му свойства се определят от плътността, качеството, възрастта на латекса и честотата на използване.

Скачането с въже е упражнение, което гори много повече калории в сравнение с другите масови спортове. За 60 минути например се разделяте с 900 килокалории, като за същото време с аеробика или колоездене горите едва 350, с танци – 380, а с бягане – 660.

Единичният тренировъчен ластик струва около 10-12 лв., в спортните магазини има и комплекти от 60 до 100 лв.

За да бъдат ефективни тренировките, трябва да отделяте поне по 15 минути 3 дни седмично.Всяко от упражненията се прави по 16 пъти.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Фитнес и упражнения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft