Летен хороскоп на щастието на Алена-Магистралата на любовта ще поемат 2 зодии, които ще имат лятото на мечтите си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Летен хороскоп на щастието на Алена-Магистралата на любовта ще поемат 2 зодии, които ще имат лятото на мечтите си
18446
Летен хороскоп на щастието на Алена-Магистралата на любовта ще поемат 2 зодии, които ще имат лятото на мечтите си

Предстои едно вълнуващо и изпълнено с емоции и горещи страсти лято! Много любов и приятни преживявания ги очакват зодиите през следващите месеци! Ето го и новият летен хороскоп на топастроложката Алена, който тя сподели за  bTV радио .  

ОВЕН
Необвързаните ще се радват на комплименти, ще са ухажвани, може да срещнат половинката си. Не бъдете напористо импулсивни.

Предупреждението за всички е да внимавате да не си изпускате нервите, ако ви ядосат, за да не стреснете и уплашите любимите си.

ТЕЛЕЦ
През лятото сте изтъкани от емоции и на моменти действате импулсивно. Ако избегнете разочарованията, ще бъдете обградени от почитатели, а ако сте необвързани, може да срещнете по време на вашата почивка или при делово пътуване вашата половинка.

БЛИЗНАЦИ
Думите, които характеризират вашето лято са: влюбени, сгодени и женени. За вас лятото е носител на щастие. Ще сте ухажвани от родените в огнените знаци, които са привлечени от вашето добро настроение, създаващо поводи за веселие и смях. 

РАК
Семейните да се предпазват от флиртове и изневери, а ако не сте семейни, може да ви изненада познанство и влюбване в представител на Риби. Ще бъдете обичани, ценени и уважавани, но се пазете от финансови загуби заради ненужна щедрост и желание да задоволявате нечии капризи.

ЛЪВ
Летните месеци ви позволяват да сбъднете желанията си. Ще срещате и ще се запознавате с впечатляващи мъже и жени. Ако сте самотни и необвързани, имате богата възможност за личен избор. И все пак бъдете отговорни към личните си отношения, защото ако имате скорошно познанство и изведнъж се появи нов обект, грабващ вниманието ви, рискувате от два стола да се стоварите болезнено на земята.

ДЕВА
През летните месеци както винаги сте склонни да критикувате и да подреждате живота на околните. През юли и август съдбата ви поднася възможността да видите и красивите черти на хората, а необвързаните може да се влюбят, но ако продължавате да сте фиксирани върху малките детайли и сте заядливи отношенията ви няма да се развият.

ВЕЗНИ
Летните месеци не ви позволяват да се криете от възникващите проблеми. Застанете смело срещу тях и ги посрещнете, за да намерите бързото им решение. Във ваша вреда е да прекалявате с компромисите, които ви лишават от нормални интимни отношения. Бъдете внимателни през август и не нарушавайте постигнатата крехка хармония в отношенията.

СКОРПИОН
Съхранете добрите отношения с вашите стари приятели, не ги отдалечавайте, защото чрез тях ще спечелите нови полезни познанства и отношение. През август Венера и Марс ще ви завихрят в облаците на любовта, но ако решите да се обвързвате сериозно и да обявите годеж или дата за сключване на брак, внимавайте и се убедете, че няма да направите грешката и да се окажете свързали живота си с хора, различаващи се от вас както със своя морал, така и със своята житейска философия.

СТРЕЛЕЦ
Радвате се на успешна кариера през лятото, но имате възможност, много дълго чакана, най-сетне заслужена - да срещнете човека на вашите мечти, с когото да изживеете живота си. Привличате обожатели, управлявате живота на вашия любим, ако сте обвързани или семейни, но нека бъде с мярка. В края на юни може да прехвърчат искри в отношенията ви, но през юли и август сте готови на сдобряване.

КОЗИРОГ
Много от вас ще разсъждават по необичаен начин за личните си отношения. Да се влюбите, когато светът е в криза /която може да съществува само във вашите глави/, това е необмислен риск. Но Съдбата има други планове за вас - орисва ви на открити разговори, за да съхраните отношенията си. Споделете как виждате съвместния ви живот и чуйте и другото мнение. Ако сте искрени, имате възможност да бъдете щастливи заедно.

ВОДОЛЕЙ
Юпитер повлиява през лятото вашите лични отношения. За изненада на вашите роднини, близки и приятели, вие, които до този момент сте били самотни, ще се сгодите и преди края на лятото ще се ожените. А през есента ще ви зарадва новината за очакваната първа рожба. За да съхраните съществуващото или ново щастие от вас се иска само едно - застанете стабилно на земята.

РИБИ
Чаровни, чувствени, верни, през летните месеци ви очаква среща с партньор, за когото мечтаете и който ще изпълнява вашите желания и ще сбъдва мечтите ви. Надмогвате вашата колебливост, която блокира изказа на чувствата ви и отваряте своята магистрала към щастието, такова, каквото сте си го мечтали.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft