Макарони на фурна с шунка и сирене
    
    
     
                
            
                11 Февруари 2013
            
            
            31320
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сварете макароните в 3 л подсолена вода. Отцедете ги и прибавете разтопеното краве масло. Нарежете на малки кубчета шунката, прибавете разбитите яйца, сиренето, млякото и макароните. Изсипете сместа в намазана с масло огнеупорна тавичка. Печете 20 мин в умерена фурна.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








