Мария Силвестър най-сетне се осмели да признае за развода - разтърсващите ѝ думи докоснаха хиляди в мрежата:

вход през zajenata.bg
За Жената
Мария Силвестър най-сетне се осмели да признае за развода - разтърсващите ѝ думи докоснаха хиляди в мрежата:
29380
Мария Силвестър най-сетне се осмели да признае за развода - разтърсващите ѝ думи докоснаха хиляди в мрежата:

Чаровната водеща Мария Силвестър винаги е изглеждала усмихнат и лъчезарен човек. Само преди няколко години обаче дамата с пронизващо сини очи изживя един от най-тежките моменти в живота си - развода със Силвестър Силвестров .

Раздялата им се отрази много пагубно на култовата актриса и едва днес тя се осмели да наруши мълчанието и да сподели с феновете си какво ѝ е коствала тя.

В личния си Фейсбук-профил Мария постна снимка, правена преди три години, а коментарът под нея бе откровен до болка:

Мария Силвестър

„Тази снимка е преди три години, тогава живеехме с Давид в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и трябва да започнеш отначало.

Та, мисълта ми е: докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен - ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя”, пише тв водещата. И добавя:

Мария Силвестър с мъжа си

И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото “така трябва”, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат.

Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте - то само с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте!”.

Естествено под силните думи се включиха десетки почитатели на водещата с мнения и коментари. Морална подкрепа й оказва й "Мис България 2000" Магдалина Вълчанова, която пише: "Респект Мария! Приемам този пост, като личен поздрав. Силата на майката е нещо, което един мъж никога няма да разбере. Бъди благословена и все така напред и нагоре!

А ние пожелаваме на Мария да е все така силна жена и любяща майка!

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft