1/2 чаша неосолено масло, на стайна температура
	1/2 чаша захар
	1/2 чаша кафява захар
	1 голямо яйце
	1 чаена лъжичка ванилия
	1 и 1/2 чаши брашно
	1 чаена лъжичка сода за хляб
	1/4 чаена лъжичка сол
	1/3 чаша какао на прах
	Червена сладкарска боя
1/2 чаша бял шоколад, начупен на дребни парченца (или шоколадов чипс)
	Загрейте фурната до 180 градуса. Застелете голяма правоъгтълна тава с хартия за печене.
	В купа разбийте маслото и двата вида захар с миксер на висока степен до получаване на гладък крем. Добавете сладкарския оцветител - толкова, че да постигнете желания цвят. Намалете скоростта на миксера и добавете яйцето и ванилията. Разбийте добре.
	Намалете миксера на ниска степен и добавете брашното, содата, солта и какаото, разбийте добре. Ако е необходимо, добавете още оцветител, тъй като какаото на прах може да промени значително цвета.
	Изсипете в сместа парченцата шоколад и внимателно разбъркайте с гумена шпатула, за да се смесят.
	С помощта на супена лъжица загребвайте от тестото и нареждайте в тавичката. Леко изравнявайте с пръсти или с гърба на лъжицата върха на всяка бисквита, ако е необходимо. Печете 10-12 мин.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








