Мика Стоичкова с нов бизнес - прави чанти против уроки (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мика Стоичкова с нов бизнес - прави чанти против уроки (Снимки):
2319
Източник: pik.bg
Мика Стоичкова с нов бизнес - прави чанти против уроки (Снимки):

Мика Стоичкова явно е решила да започне живота си начисто - както вече писахме в "За Жената", Михаела вече има нов мъж в живота си. Но това далеч не е единственото ново нещо покрай голямата дъщеря на Христо Стоичков.

Мика вече има и нов бизнес .

Тя се впусна в дълбоките дебри на частния сектор в Маями, като се насочила в сферата на дизайна. От известно време Мика се занимава с изработката на чанти, напоени със специална енергия да предпазват притежателките им от нещастия. Засега бизнесът е все още доста малък и Мика тепърва ще го развива, но амбициозната дама е убедена, че инвестицията определено ще й се възвърне многократно.

Мика Стоичкова

Засега Стоичкова няма собствен магазин в Маями, тъй като не е подготвила достатъчно артикули. Щерката на Камата изработва чанти уникати, които са само по 1 бройка и са по дизайн на клиента. Отличителен белег за всички артикули на Стоичкова е, че на тях са изобразени сини очи, известни у нас и по света като Окото на Назар, което предпазва от лоши енергии и вредно влияние.

синьо око

Тъмносиньото традиционно се свързва с добрата карма и позитивна енергия. Светлосиньото символизирало небето и истината, и следователно също представлявало защита от злонамерени погледи, пише "Спортал".

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft