5 Септември 2012
                
                394673
            
                                                                        Миш-маш с прясно мляко
                                                                                                Бърз миш-маш
                                                                                                Лесен миш-маш с гъби
                                                                                                Миш-маш с тиквички
                                                                                                Лесен миш-маш
                                                                                                Летен миш-маш
                                                                                                Миш-маш
                                                                                                
                            Миш-маш от патладжани
                                                            
                Миш-маш от патладжани
	
	400 млкраве кисело мляко
	500 гпатладжани
	400 гдомати
	300 гзелени чушки
	80 ггрис
	150 глук кромид стар
	80 млолио
	4 бр.яйца
	1 вр.магданоз пресен
	1. Патладжаните се обелват и нарязват на филийки
	2. Оставят се да се отцедят
	3. В мазнината се задушават нарязаните лук и пиперки, гриса и настърганите домати
	4. Накрая седобавят подправките и се посолява на вкус
	5. След 10-ина минути се прибавят патладжаните
	6. Когато течността се поизпари и остане на мазнина, се изсипват разбитите яйца
	7. След 5 минути ястието се сваля от огъня
	8. Сервира се залято с кисело мляко.
Бърза кухня
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







