Вкусни рецепти за миш-маш

вход през zajenata.bg
392518
Миш-маш с прясно мляко

Миш-маш с прясно мляко

10-12 чушки
2 яйца
150 г сирене
1 ч.ч. прясно мляко
1 с.л. брашно
2-3 червени домата 
сол, магданоз

Чушките се опичат, обелват и се нарязват на дребно.
След това се запържват в олио, като се разбъркват от време на време. Пърженето трае около 5 минути.
Прибавят се доматите, обелени и нарязани на дребно (или от консерва) и те да се позапържат.
Прибавя се прясното мляко, в което е разтворено брашното и се разбърква хубаво, да покъкри 2-3 мин.
Прибавяме натрошеното сирене, разбъркваме.
Накрая прибавяме 2-те яйца, разбити с половин ч.ч. вода и бъркаме 2-3 мин.
Посоляваме на вкус.
Магданоз - по желание. 

1
2 3 4 5 6 7 8
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft