5 Септември 2012
                
                394673
            
                                                                        
                            Миш-маш с прясно мляко
                                                                                                Бърз миш-маш
                                                                                                Лесен миш-маш с гъби
                                                                                                Миш-маш с тиквички
                                                                                                Лесен миш-маш
                                                                                                Летен миш-маш
                                                                                                Миш-маш
                                                                                                Миш-маш от патладжани
                                                            
                Миш-маш с прясно мляко
	10-12 чушки
	2 яйца
	150 г сирене
	1 ч.ч. прясно мляко
	1 с.л. брашно
	2-3 червени домата 
	сол, магданоз
	Чушките се опичат, обелват и се нарязват на дребно.
	След това се запържват в олио, като се разбъркват от време на време. Пърженето трае около 5 минути.
	Прибавят се доматите, обелени и нарязани на дребно (или от консерва) и те да се позапържат.
	Прибавя се прясното мляко, в което е разтворено брашното и се разбърква хубаво, да покъкри 2-3 мин.
	Прибавяме натрошеното сирене, разбъркваме.
	Накрая прибавяме 2-те яйца, разбити с половин ч.ч. вода и бъркаме 2-3 мин.
	Посоляваме на вкус.
	Магданоз - по желание. 
Бърза кухня
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







