Младоженецът не беше виждал булката цял месец, а когато това стана-Изхвърли пръстените и мълчаливо напусна залата

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Сватби
Младоженецът не беше виждал булката цял месец, а когато това стана-Изхвърли пръстените и мълчаливо напусна залата
4135
Младоженецът не беше виждал булката цял месец, а когато това стана-Изхвърли пръстените и мълчаливо напусна залата

Андрей дълго чакаше бъдещата му съпруга Виктория да се появи в ритуалната зала. Не я беше виждал от около месец и беше ужасно отегчен. Но когато момичето влезе, той онемя. Сякаш не беше тя ...

Случва се така, че сватбата се отменя внезапно. Винаги е тъжна ситуация, но понякога е по-добре по този начин, отколкото да осъзнаете, че живеете с измамник, който ви е измамил на етапа на запознанството. Андрей разказа на мрежата своята история, която сега с спомня само с горчива усмивка и известно облекчение 

„Беше прекрасно добра. Просто се чудех как можеш да бъдеш толкова перфектна - казва мъжът. " Направих предложение без колебание, но казах, че в нашия съюз няма да има място за измама . " Вики прие пръстена и също така обеща, че няма да лъже любимия си. В отговор тя направи странно предложение на Андрей - да не се виждат около месец преди датата на сватбата. Той беше изненадан, но се съгласи.

И тогава дойде денят на празнуването. Андрей в костюм, който не беше спал от вълнение, беше забележимо нервен. Вика закъсня. За около 20 минути, но те изглеждаха като вечност на младоженеца. Толкова много му липсваше. "Ето ме. Здравей скъпа! " Прозвуча познат глас. Андрю се обърна и беше смаян.

Пред него стоеше смътно познато момиче, но далеч от неговата Виктория ...

Носът беше със странна гърбица, тесните устни придаваха на лицето неприятно, сякаш презрително изражение. Косата на главата е рядка, разцепени краища ... "Какво ти става?" - избухна от Андрей ... Слабата булка прегърна младоженеца. "Аз съм. Истинска. Тя изду устни. Останките от инжекциите бяха отстранени от носа. Тя свали екстеншъните си за коса. Разбрахме се без лъжи ” - отговори момичето.

Андрей явно не очакваше това. Той се беше влюбил в друго момиче и едва сега се хвана, че си мисли, че никога не е виждал нейните снимки от детството. Те биха изяснили много. Натъжен, той взе кутията със сватбените пръстени и мълчаливо излезе от ритуалната зала, оставяйки Вика сама. Той веднага промени решението си, да се ожени за толкова грозно момиче. И момичето се упрекна, че се е решило на подобен „подвиг“ и е свалило картите.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft