Модерни асиметрични прически тип каре за 2014

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Модерни асиметрични прически тип каре за 2014
29650
Модерни асиметрични прически тип каре за 2014

Карето е много модерна прическа през последните години. Въведена в началото на 20 век, прическата е най-често, но не задължително, с дължина до брадичката и в много от случаите е в комбинация с бретон .

Разбира се, има няколко вида прически тип каре, а една от най-интересните е асиметричната. При нея обикновено косата е по-дълга от едната страна и по-къса от другата, но включва и отделни по-дълги кичури. Ако се чудите дали тази прическа е подходяща за вас, разгледайте примерите, които ще ви помогнат да решите.

Късо асиметрично каре - ако харесвате смелите асиметрични прически, може да изберете такава с много къса коса от едната страна и по-дълга от другата, а тайната на тази прическа е в подстригването на дългата страна на пластове. При нея добър избор е и бретонът на една страна .

Ако не се страхувате от дръзкия вид, можете също така и да я боядисате в силен и наситен цвят и да добавите няколко по-светли кичура , които да акцентират прическата ви на етажи.

При оформянето на тази прическа ще ви трябват различни по размер кръгли четки . Използвайте по-малка за да добавите обем в късата част, и по-голяма кръгла четка, за да накъдрите по-дългите сектори. Можете да използвате и маша за коса .

Ако искате прическа с по-дълга коса , един много добре изглеждащ вариант е обърнатото каре, при което косата е по-къса в задната част и по-дълга отпред.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft