Съдбоносно Новолуние през юли! Ако сте от земните знаци ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ нови енергийни защити.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Съдбоносно Новолуние през юли! Ако сте от земните знаци ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ нови енергийни защити.
60932
Съдбоносно Новолуние през юли! Ако сте от земните знаци ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ нови енергийни защити.

Периодът на затъмнението е много опасен за представителите на всички зодии. Затъмненията през лятото на 2020 г. са толкова силни, че ще оставят отрицателен отпечатък до есента, но съветите на Василиса Володина ще ви помогнат да преодолеете проблемите 

Препоръките на астролога няма да се отнасят до парите и други материални ценности, а до вътрешния свят на зодиакалните знаци.

Летните затъмнения и новолуния са на 20 и 5 юли 

Овен

В оставащото време на 2020 г. Овенът трябва да се справи с въпросите на домашния комфорт. Важно е да насочите цялото си внимание към канала на любовта и отношенията с любимите хора. Много е важно да не се отдалечавате от роднини, половинката си и родителите. Това е чудесен момент да промените ситуацията между собствените си стени.

Телец

На Телец Василиса Володина препоръчва прекратяване на всички токсични взаимоотношения, тъй като поради затъмнения те могат да засилят негативното им въздействие. Също така ще бъде полезно да поискате прошка от близките за неправомерно поведение и да им дадете прошка, ако по някакъв начин те грешат.

Близнаци

Близнаците трябва да започнат да планират по-внимателно бюджета, а също и да се научат как да разпределят по-ефективно работното време. Затъмненията могат да направят отрицателни корекции в работните планове, така че трябва да действате въз основа на опита, а не само на интуицията.

Рак

Затъмненията през 2020 г.  много драматично  променят живота на Рака. Защото животът им се е променил към по-добро, астрологът съветва повече да се включат в саморазвитието. Също така е полезно да се вслушате в съветите на близки. Те ще помогнат да заобиколите препятствията по пътя.

Лъв

През 2020 г. затъмненията много ще променят живота на Лъв, но повечето от промените ще бъдат скрити и неочаквани. Промяната на всичко към по-добро ще помогне на положителното и оптимистично отношение към живота. Трябва да продължим напред, но поради затъмнения е по-добре да правим това внимателно и поетапно.

Дева

Затъмненията през 2020 г. могат да накарат Девите да спрат на средата на делата си. Време е да увеличите своята производителност в бизнеса и работата, в любовта и в други области. Ако не бъдат разработени, затъмненията ще доведат Дева да срещне много проблеми по пътя и да не постигне резултат в крайна сметка.

Везни

Затъмненията могат да замъглят ума на Везните, което ще усложни търсенето на нови житейски пътища. Сега е моментът, когато е необходимо да изчистим съзнанието от страховете и несигурността, но летните затъмнения и техните последици ще предотвратят това. Астрологът съветва Везните да търсят интуицията по-често за помощ.

Скорпион

Скорпионите имат време, когато е необходимо да се справят със своите силни и слаби страни. Затъмненията ще ви попречат обективно да погледнете отстрани и да определите в коя посока да продължите по-нататък. В тази връзка съветите на близки ще помогнат.

Стрелец

През 2020 г. поради коридорите на затъмненията всякакви негативни мисли могат да донесат много проблеми. Василиса Володина съветва Стрелец да търси решения на проблемите, създадени около него, а също и да спре да съжалява за себе си и да се занимава с интроспекция.

Козирог

Затъмненията са се отразили негативно и ще продължат да влияят на способността на Козирог да прави компромиси. Време е да помислите какви решения ще ви помогнат да поддържате баланс в комуникацията с другите.

Водолей

Летните затъмнения ще направят Водолея по-небрежен, а есента и зимата ще подкрепят това . Това ще доведе до факта, че хората от този знак могат да се върнат към старите навици. Време е да се съберете и да не мислите за здравето и бъдещето.

Риба

За да не засегнат затъмненията през 2020 г. Рибите твърде негативно, те трябва да поемат отговорност. Може да изглежда, че ситуацията излиза извън контрол и не подлежи на приспособяване, но това не е така. Трябва да вярвате в себе си и да се стремите към нови неща.

Дай твоята оценка:
4 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft