Мощното Пълнолуние на 30.11.2020 г. ще отвори съдбоносен коридор! Ако сте от подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Дева и Риби...

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Мощното Пълнолуние на 30.11.2020 г. ще отвори съдбоносен коридор! Ако сте от подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Дева и Риби...
50667
Мощното Пълнолуние на 30.11.2020 г. ще отвори съдбоносен коридор! Ако сте от подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Дева и Риби...

Пълнолунието на 30-ти ноември се случва в знака Близнаци и е Лунно затъмнение. Той събужда доста спешна „необходимост да се знае“, за да се предаде важно съобщение, да се завърши комуникационен проект или да се направи съобщение. Пътуванията и комуникациите са под силен фокус. Ставаме по-наясно с недостатъците в структурите на нашия живот, особено в нашите комуникационни и транспортни системи.

 Последният път, когато Лунно затъмнение се случи при приблизително същата степен на Близнаци като това затъмнение, беше ноември 2012 г.

Енергията в понеделник, 30 ноември, ще бъде мега мощна. Този, който иска да предприеме действия, да премести планини и всичко по пътя си. Това е трикът на съдбовното Пълнолуние - всяка промяна може да настъпи, което в крайна сметка ще доведе до революции във всяка от сферите.

В този период трябва да сме внимателни извършвайки дейности свързани със сферите на влияние на оста Стрелец-Близнаци, а именно обмена на информация, средствата на комуникация и транспорт, кратките пътувания, покупко-продажбите, правните дела, подписването на договори и сключването на сделки. Дните се водят рискови и предразполагащи към прекалена емоционалност, ескалация на напрежението и възникването на ненужни конфликти с обкръжението.

Важно е да се стараем да не предприемаме нови или съмнителни действия, да не се увличаме в клюкарстването и интригите, както и да не предприемаме рискови пътувания или маневри с автомобила.

Препоръчително е да не закупуваме или продаваме скъпи или ценни за нас неща и да не подписваме важни договори, особено такива, които не сме изчели или обмислили предварително. Много е вероятно преценката ни да не е обективна и да ни е трудно да мислим рационално и последователно.

Дните около Пълнолунието ще бъдат най-напрегнати за подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Дева и Риби, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат натрупано много нервно напрежение, което може да се прояви и като физическо неразположение. В близките си връзки тези знаци най-вероятно няма да се чувстват достатъчно уверени и спокойни. Ще имат усещането, че са недооценени и неразбрани от най-близките до тях хора. Преди обаче да се впуснат в словесни пледоарии е важно да се постараят да запазят спокойствие, да се опитат да хвърлят един поглед на противоположната гледна точка и да не са едностранчиви в заключенията си. Нещата едва ли са само черни или бели, винаги има и нюанси.

Водните знаци Рак и Скорпион може да имат проблеми със средство за комуникация или транспорт, поради тази причина е важно внимателно да си организират нещата. Добре е да тръгват малко по-рано, ако имат важни срещи и да си подготвят план Б, ако имат важни презентации или обаждания.

Огнените знаци Лъв и Овен ще са силно чувствителни във връзка с финансови въпроси. Не е изключено да загубят известна сума пари, понеже ще клонят към рискови действия и импулсивност в тази сфера.

Въздушните знаци Водолей и Везни по всяка вероятност ще са ангажирани с любовни въпроси и не е изключено да се впуснат да преследват ожесточено обект на своята страст, изпускайки от картинката деликатността и нежността в общуването.

Земните знаци Телец и Козирог е добре да са изключително внимателни на кого какво казват, понеже може да се поизтърват и да наранят някого неволно, споделяйки му прекалено много информация.

 

Дай твоята оценка:
3 от 10 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft