Най-бързият и вкусен щрудел с къпини
    
    
     
                
            
                28 Август 2015
            
            
            6521
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    За щрудела:
1/2 пакетче кори за баница
1/4 чаша газирана вода
1 чаена лъжичка бакпулвер
1 супена лъжица олио
Плънка:
100-150 гр. сладко от къпини
Когато няма време за месене, газираната вода в комбинация с бакпулвера дава супер ефект, близък на домашните точени кори.
1. Корите се оставят да се отпуснат и размразят, и се поръсват със смес от газирана вода и бакпулвер. Поръсват се с малко олио. 
2. Фурната се загрява на 200 градуса. 
3. Тавичката се намазва с малко олио и вътре се слага една кора, върху половината й се нанася от сладкото (по избор), прегъват се краищата отгоре, така че плънката да не излиза. 
4. Щруделите се пекат, докато се зачервят корите - приблизително половин час.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








