Най-добрите начини да го запалим на първата среща

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Най-добрите начини да го запалим на първата среща
5865
Най-добрите начини да го запалим на първата среща

 

 

 

Първите срещи са като хвърляне на монета. Могат да са прекрасни или ужасни.

Понякога просто не се получава и виждаш, че няма как и да се получи. Понякога можеш да се опиташ да направиш срещата по-интригуваща и ще бъде чудесно, ако и двамата включите на същата вълна. Ще ви дам за пример 8 начина да провокирате интерес на първата среща.

 

Вслушвайте се в думите му

Момчетата обичат, когато жената срещу тях ги слуша наистина. Не бива просто да го слушате и само той да говори, а се включвайте в разговора, което ще покаже заинтересованост и разбирате какво ви говори, ако искате да бъде заинтересован и от вас.

Отивайте на среща навреме

Със сигурност ще има случай, да стане нещо непредвидено и не позволявайте това да е на първата ви среща. Разбира се има неща, които се случват против волята ви и тогава е редно да му се обадите и да го предупредите, че ще закъснеете малко.

Научете го не нещо

Знаете ли какво открих за интригуващо-споделянето на познания. Може би има нещо, което вие знаете и той ще прояви интерес да го научите. Помислете за нещо, което би представлявало интерес за него и е не по-малко интересно за вас самите, за да го споделите с него.

Сложете рокля

Разбира се, ако го позволява обстановката и ако носите рокли въобще, би било добре да носите рокля, която да не разкрива твърде много. Облечете нещо, което ще е подходящо с обстановката, в която ще бъдете.

Не се оплаквайте

Никой не харесва де има среща с някоя, която се оплаква, поне аз не познавам никого.Оплакването не разрешава проблема. Ако наистина държите да го впечатлите на тази първа среща-не се оплаквайте! Оплакването действа отблъскващо. Ако има нещо нередно с ястието ви и искате да бъде коригирано, повикайте деликатно сервитьора и с добър тон го помолете да го поправи. Не е необходимо да правите скандал и да насочвате вниманието към това-то не е акцентът на вечерта.

Поръчайте си нещо,което е типично за мъжете

Ако не сте вегетарианка, не се притеснявайте да си поръчате сочна свинска пържола, вместо пилешко или риба.Мъжете намират за изумително една жена да поръчва като мъж!

Изключете телефона си

Изключете телефона си точно пред него. Това ще му покаже че тази среща е важна за вас и не желаете да бъде прекъсвана по никакъв повод.

Не задавайте твърде много въпроси

Не задавайте твърде много въпроси и особено лични! Никой не обича толкова бързо някой да навлиза в личното му пространство и това поставя дистанция. Никога не го питайте колко печели!

 

Това са няколко начина да го впечатлите на първата среща. Ако наистина го харесвате и срещата ви е била приятна, позволете му да ви целуне по бузата за довиждане. Ако след седмица все-още не ви се е обадил, потърсете го вие, но само веднъж. Ако има интерес, той ще ви се обади. А вие как провокирате интереса у момчетата?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft